Welkom op onze website!

Verkopen/verhuren is een complexe materie en voor velen geen dagelijkse kost. Geen reden tot paniek, wij zijn er om u hierbij te helpen.

Alles begint met een mooie presentatie van uw pand. Uw pand kan maar één keer een goede eerste indruk maken en deze kans laten wij niet schieten. Onze professionele huisfotograaf zorgt er dan ook voor dat uw pand die goede eerste indruk maakt!

Ook een marketing op maat is van belang. Hoe bereikt u die ene koper? Dit verschilt van eigendom tot eigendom. Dit bekijken/bespreken we telkens individueel.

Last but not least... de vraagprijs! Van cruciaal belang is uiteraard een correcte vraagprijs.

een te lage vraagprijs: misloopt u geld

een te hoge vraagprijs: kost u geld

een correcte vraagprijs: is zijn geld meer dan waard!

Bij het maken van onze schatting houden we in eerste instantie rekening met een vergelijkende schatting. Dat wil zeggen dat we uw pand gaan vergelijken met andere gelijkaardige panden in de buurt. Deze schatting bekomen we op basis van een database van inmiddels meer dan 600.000 panden over gans Vlaanderen.

Vervolgens maken we een analytische schatting. Dit is een theoretische schatting van uw eigendom waarbij rekening wordt gehouden met tal van factoren, zoals o.a. het bouwjaar/de ouderdom, de ligging, de oriëntatie, het feit of het al dan niet om een hoekperceel gaat, het onderhoud doorheen de jaren, het gebruik, al dan niet volwaardige verdiepingen, de gebruikte materialen...

De analytische schatting wordt vergeleken met de vergelijkende schatting en zo komen we finaal tot onze eigen schatting. Dit is maatwerk!

Elke goede verkoop begint met de juiste vraagprijs. Hoeveel panden staan er immers niet langer dan 6 maanden te koop met alle finaciële gevolgen vandien...

Zelfde principes gelden bij verhuur.

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak voor al uw vastgoed in Lommel & omgeving.

Tot binnenkort!

Michel GEEBELEN