Investeren in de Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen hebben heel wat te bieden. Om maar enkele troeven te noemen:

- ongerepte natuur (bv. L’Eau d’Heure): prachtig decor om te wandelen, fietsen, kajakken, jagen en paardrijden;

- uniek gelegen golfbanen: Royale  Golf Club des Fagnes in Spa, Golf de Rougemont in Profondeville en de Golf de Durbuy in het gelijknamige stadje Durbuy (één van de mooiste stadjes van België en één van de toeristische trekpleiters van Wallonië);

- Spa: een ware wellnessbestemming, het prestigieuze casino en het druk bezochte Formule 1-circuit van Spa-Francorchamps;

- tal van ski- en langlaufmogelijkheden (o.a. Baraque de Fraiture, Ovifat) en attracties (o.a. de grotten van Han, Plopsa Coo);

- La Roche en Ardenne, Bouillon, Malmedy: allemaal één voor één pareltjes om het weekend met familie en vrienden door te brengen en daar wordt gretig gebruik van gemaakt. Elk weekend trekken duizenden toeristen zowel Belgen als buitenlanders naar de Ardennen. De Belgische Ardennen draaien op volle toeren.

 

En dat… gaat niet ongemerkt voorbij aan vastgoedinvesteerders. Tal van Vlaamse prominente ondernemers investeren fors in de Belgische Ardennen. Dat kan de lokale vastgoedmarkt op termijn alleen maar ten goede komen.

Een goede investering doe je op tijd want hoe vaak hoor je mensen niet zeggen: “hadden we dat geweten, dan…”.

F.C.A. Investment heeft al meer dan 16 jaar ervaring in het aan- en verkopen van exclusieve bouwgronden/villagronden in de Belgische Ardennen.

 

Waarom kiezen voor F.C.A. Investment:

1/ Ervaring

Zoals hogervermeld hebben zij meer dan 16 jaar ervaring in deze specifieke sector en beschikken zij over een team dat de regio van binnen en van buiten kent. M.a.w. zij bieden enkel topproducten aan d.w.z. exclusieve bouwgronden met een prachtig uitzicht gelegen op een goede ligging t.a.v. invalswegen/snelwegen.

2/ Zeer uitgebreid aanbod

De grote hoeveelheid villagronden in hun aanbod is een grote troef (+/- 150 gronden permanent in portefeuille). Zij beschikken over villagronden in alle regio’s van de Belgische Ardennen (o.a. Durbuy, Houfalize, grens met Luxemburg, Duitsland en Frankrijk). Alle gronden hebben een oppervlakte van minimum 10 are en maximum 50 are. U kan uiteraard ook opteren voor een verkaveling bestaande uit meerdere loten.

3/ Bouwrijpe kavels

Alle bouwgronden zijn startklaar om te beginnen met bouwen. F.C.A. Investment zorgt ervoor dat alle nutsvoorzieningen (water, elektriciteit,…) aanwezig zijn op het ogenblik van uw aankoop. Bij het verlijden van de notariële akte ontvangt u een volledig dossier met alle vergunningen en bouwvoorschriften. Bovendien word(t)en uw grond(en) gratis onderhouden zodat hij/zij er steeds aantrekkelijk bijlig(t)(gen). Ook op dit vlak hoeft u zich dus geen zorgen te maken.

4/ Professionele opvolging

Elke klant, elk dossier geniet van een persoonlijke aanpak rekening houdend met een fiscale optimalisatie. Maar ook een professionele opvolging van uw dossier dragen zij bij F.CA. Investment hoog in het vaandel. Uw dossierbeheerder houdt u ten gepaste tijde op de hoogte van de marksituatie en informeert u wanneer u het best verkoopt. Ook voor de herverkoop kan u beroep doen op F.C.A. Investment.

5/ Interessante aankoopprijzen

De prijzen van de bouwgronden kan men niet vergelijken met deze van in Vlaanderen. Er zijn reeds bouwgronden beschikbaar vanaf 35.000 EUR (zonder afbreuk te doen aan hogervermelde kwaliteit) en net dat maakt nu de investering interessant. Ook in Luxemburg bedragen de prijzen van vergelijkbare gronden tot 4 keer zo veel.

De gemiddelde jaarlijkse waardevermeerdering in de laatste 15 jaar bedraagt 15%. Experts zijn van mening dat de waardevermeerdering over de volgende 10-20 jaar rond dit cijfer zal blijven schommelen.

Investeren in een onroerend goed is en blijft een veilige investering!

Voor meer info: 011/49 47 49 of info@geebelenvastgoed.be

verkocht
Grond
 
Perceel bouwgrond bestemd voor open bebouwing met een oppervlakte van 03a96ca (l…
Neerpelt
Grond
€ 120.000
Mooie en gunstig georiënteerde (west) bouwgrond van 10a64ca met 17m aan de stra…
verkocht
Grond
 
Rustig gelegen perceel bouwgrond bestemd voor open bebouwing met een straatbreed…
Lommel
verkocht
Grond
 
Rustig gelegen perceel voor open bebouwing met een oppervlakte van 9a00ca en een…
Lommel