Info

Zaakvoerder, Michel Geebelen, woont sinds zijn kinderjaren in Lommel. Na zijn studies, rechten & notariaat, heeft hij als notarieel jurist gewerkt op het notariaat van zijn vader, Paul Geebelen.

 

Na een succesvolle stage op het ERA kantoor MIJN-immo te Beringen & Heusden-Zolder heeft hij in 2018 zijn hart gevolgd en definitief de overstap gemaakt naar de vastgoedsector. Daar ligt zijn passie!

 

Hij opende zijn eigen vastgoedkantoor in Lommel.

Onze troeven in een notendop:

01

Vanaf de 1ste kennismaking tot en met het verlijden van de notariële akte begeleidt Michel u persoonlijk. Pas dan is uw verhaal compleet. Ons verhaal stopt niet bij het ondertekening van de verkoopovereenkomst…

02

Administratief, marketingtechnisch & juridisch zetten wij graag de puntjes op de i. Wij zorgen voor alle vereiste documenten en opzoekingen, laten foto’s nemen door onze professionele huisfotograaf, bespreken met u de diverse marketing kanalen en staan u bij met juridisch advies. Uw notaris wordt van in het begin betrokken bij uw verhaal.

03

Geebelen Vastgoed is intussen een vertrouwde naam in het vastgoed met een mooi klantenbestand. Vooraleer uw pand de digitale wereld ingaat, contacteren wij reeds geïnteresseerden. Resultaat: de hoogste prijs op de korte termijn. Dit is de essentie van makkelen!

04

Kandidaat-kopers maken graag een afspraak wanneer zij kunnen. Flexibel zijn en kort op de bal spelen is de boodschap! Bezichtigingen worden uiteraard wel vooraf in samenspraak vastgelegd.

U hoeft zelf niets te doen. U volledig ontzorgen. Dat is onze ambitie!

Wenst u hierover meer uitleg?

Michel komt met veel plezier vrijblijvend bij u langs.

 

Tot snel!