Albert Servaesdreef 56, 3920 Lommel

1.359m²
289m²
3
1

fraaie woning gelegen in de villawijk nabij de Nederlandse grens met zicht op de velden!

De woning is gelegen in een rustige straat aan de rand van de villawijk op een perceel van 13a59ca met een straatbreedte van maar liefst 30 meter.

Het perceel paalt aan agrarisch gebied. Hierdoor kan je van in de keuken, de woonkamer en de tuin genieten van een prachtig vergezicht over de velden. Hier kom je pas echt tot rust!

De tuin is volledig aangelegd, omheind en voorzien van een beregeningssysteem en tuinverlichting. Heerlijk om in te vertoeven met vrienden of met boek en glas...

De woning dateert van 1991 en is in zeer goede staat van onderhoud. De aanbouw (de keuken, de eetplaats en het bureel) werd in 2005 gerealiseerd en is voorziening van vloerverwarming.

De woning telt 3 slaapkamers, 1 centrale badkamer met ligbad, douche en dubbel wastafelmeubel, 2 aparte toiletten, een dubbele inpandige garage, een mooie werk/hobbykelder, een carport en een tuinhuis (met voorzieningen).
De kelder is bereikbaar zowel via een automatisch luik met trap in de garage als via de buitentrap.

In november 2021 werd een nieuwe gasketel geplaatst (HR gasketel van het merk Viessmann).

De keukenapparaten (2 frigo's, vaatwasser, hogedrukstoomoven en heteluchtoven) zijn van het merk Miele. De inductiekookplaat is van het merk Atag en de dampkap van het merk Novy.

Verder is de woning voorzien van parketvloer (woonkamer en de volledige bovenverdieping), airco, een alarmsysteem en een mooie zonneluifel.

indeling:
* gelijkvloers (169m²): inkomhal met gastentoilet, eet- en woonkamer, keuken met aparte eetplaats en bureel, sas, koele berging, wasplaats met ingemaakte kasten, dubbele inpandige garage met ingemaakte kasten (41m²) en luik met trap naar de kelderverdieping
* 1ste verdieping (120m²): nachthal met toilet, badkamer met ligbad en douche, master bedroom met dressing (32m²), 2 slaapkamers (25m²) en berging
* zolderverdieping: opbergzolder bereikbaar via vlizotrap vanuit de berging
* kelderverdieping: ruime en nette hobbykelder (49m²), kruipkelder onder de volledige aanbouw

EPC: 234 kWh/m² jaar




Referentie
305
Beschikbaarheid
overeen te komen
Grondoppervlakte
1.359m²
Bewoonbare oppervlakte
289m²
Slaapkamer(s)
3
Badkamer(s)
1
Wc`s
2

Ik heb interesse